nextcloud logo

Skyddar din data

En plattform man kan hosta själv för produktivitet och säker hantering av din data i en miljö som ger dig kontroll. Ett alternativ till Office 365

Det händer aldrig mig

Tillhör du dem som hört talas om hur säkerhetsläckor fått extrema konsekvenser för företag, men du tänker att det inte händer dig? I dag när vi har alltmer digital uppkopplad data och uppkopplade enheter behöver vi fråga oss om vi verkligen har tänkt på säkerheten i våra tjänster.

Vår koncept för att hjälpa företag att säkra upp sin IT-miljö innefattar ofta Nextcloud, eftersom den produkten utgår ifrån säker hantering av data i hela sin struktur.

Att vi med Nextcloud dessutom erbjuder en bredare, mer användarvänlig lösning till en kostnad som utmanar små som stora organisationer gör det verkligen ännu mer intressant.

Nextcloud-Files

Nextcloud files

Gör det möjligt för företag att ta tillbaka kontrollen över sin data, säkerställa att rutiner följs, få toppnivå på sin säkerhet och omedelbar tillgänglighet oavsett var deras anställda är.

Nextcloud-Talk

Nextcloud talk

Dela skärm, ha möten och konferenser online, utan dataläckor.

Nextcloud-Groupware

Nextcloud Groupware

Nextcloud Groupware integrerar kalender, kontakter, e-post och andra produktivitetsfunktioner för att hjälpa team att göra sitt arbete snabbare, enklare och på dina villkor.

Hört från våra användare av Nextcloud

Hantering av våra dokument och filer i företaget har tidigare varit spritt mellan iCloud, Dropbox och filer på lokala datorer. Nu när vi använder Nextcloud har vi full koll på att våra filer sparas på rätt sätt och att de inte delas till obehöriga. Vi rekommenderar starkt!

Nextcloud - en säker lösning

Det finns många produkter för filhantering, onlinemöten och produktivitet men Nextcloud utmärker sig i sin enkelhet och skalbarhet där både det lilla och det stora företaget gör direkta besparingar i sin IT-miljö.

Egen server för molnlösning
%
Säkerhet
%
Fildelning
%
Mobila klienter
%
Hantering workflow
%
Integrering
%
Krypterad extern lagring
%

Vi vet att vi kan göra skillnad hos er också

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss till dig för att gå igenom vilka utmaningar ni har inom IT och säkerhet, och hjälper er att ta fram en åtgärdsplan för att ni ska nå era mål för en säker och skyddad IT-miljö.