Kafit AB

Det lilla bolaget med stora lösningar

Kafit är litet av en doldis i branschen där vi som egenskap av underleverantör genom åren har levererat kompetens, system och hårdvara till en mängd olika stora välkända företag inom tillverkningsindustrin och tjänstesektorn.
Vi strävar efter att alltid ligga i framkant av hur ny teknik kan användas och implementeras i vår egen verksamhet och i förlängningen även hur den kan komma till nytta för våra kunder. Vi brukar säga att Kafit är det lilla bolaget som arbetar med stora lösningar.Vårt mål är att vi tillsammans ska vara bäst på vad vi gör och samtidigt ha roligt på jobbet!

- Johan Bernhardsson CEO and Security Guru

Säkerhet i alla led
%
Utveckling och anpassning
%
Branding
%

IT kan vara barnsligt enkelt

Vi får er IT att fungera snabbt och enkelt med säkerhet och användarvänlighet i fokus. Vi gör det enkelt att kommunicera med era medarbetare och med VPN skapar vi säkra förbindelser över Internet som gör det så gott som omöjligt för obehöriga att avlyssna er kommunikation, oavsett om det gäller e-post, filöverföringar eller IP-telefoni. Ni får säkerhet hela vägen!

Vår kompetens ger er möjligheter att lösa problem och se möjligheter där ni tidigare fastnat i tjänster eller produkter som är kostsamma och svåra att administrera.

Vårt team

JB

Ägare / CEO

Johan Bernhardsson

E-Post: johan@kafit.se

Telefon: +46101993005

Ägare och konsult. Mer än 25 års erfarenhet av open source och Linux.

Systemdesign, Linux, Säkerhet, Nextcloud och IP-Telefoni.

KP

Konsult

Kevin Peterson

E-Post: kevin@kafit.se

Telefon: +46101993025

Kevin är en oldschool hårdvarunörd, uppväxt i ”Vika” och Gryt, som har arbetat inom IT och hackat hårdvara sedan sent 80-tal.

Kevins stora kunnande och nördighet vad gäller hårdvara i kombination med hans bredd i övrigt inom Windows och nätverk gör honom till en viktig resurs när det kommer till att serva våra kunder.

TF

Ekonomi

Tommy Flisberg

E-Post: ekonomi@kafit.se

Telefon: +46101993000

Tommy är en av våra externa medarbetare som vi anlitar.

Tommy jobbar med vår bokföring och kommer från Redovisningsbyrån Effektiv AB.

Säljare

Niklas Lindgren

E-Post: niklas.lindgren@kafit.se

Telefon: +46101993030

Konsult

Klas Eklöw

E-Post: klas@kafit.se

Telefon: +46101993000

Klas är en av våra externa medarbetare som vi anlitar.

Vill du jobba med oss?